Stærk islandsk keeper bag flot sejr til Vendsyssel

Vendsyssel Håndbold vandt søndag eftermiddag med 25-20 over Bjerringbro FH i kvindernes 1. division.

Sejren betyder, at Vendsyssel for alvor er med i kampen om pladserne i oprykningsslutspillet til Ligaen.

Vendsyssel førte 2-0, men kom bagud 2-5. I denne fase af kampen var der ikke meget, som fungerede for hjemmeholdet i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå. En indskiftning af den tidligere Bjerringbro-spiller Sofie Nielsen ændrede dog kampbilledet. Hun scorede tre flotte mål og bidrog til, at Vendsyssel bragte sig foran med 7-6. Det skriver Kanal Frederikshavn.

I den sidste halvdel af første halvleg fungerede Vendsyssels forsvar desuden perfekt. Bjerringbro scorede kun et mål i det sidste kvarter inden pausen. I målet stod islændingen Elin Thorsteinsdottir en flot kamp igennem samtlige 60 minutter.

12-7 førte Vendsyssel ved pausen, og der blev aldrig for alvor spændingen om udfaldet i anden halvleg. 21-18 med små fem minutter igen var det nærmeste, som Bjerringbro kom.

Elin Thorsteinsdottir blev kåret til Kampens Fighter hos Vendsyssel, hvor også Sofie Nielsen stod stærkt i billedet, ligesom det var dejligt at se en effektiv Natasja Ørgaard, som scorede fire mål på fire forsøg.

Det var Kent Ballegaards første sejr som cheftræner for Vendsyssel Håndbold. Han overtog ansvaret for tre uger siden og indledte med et tabe i Hadsten, så det var vigtigt for ham og spillerne at få en succesoplevelse med Bjerringbro, der med en sejr ville være avanceret til andenpladsen.