Stærk slutspurt sendte White Hawks på sejrskurs

Arkivfoto. Foto: Christian Henriksen

Frederikshavn White Hawks fik tirsdag aften en kærkommen sejr på hjemmebane mod Rødovre.

Med en stærk slutspurt i tredje periode klarede Frederikshavn White Hawks tirsdag at holde fast i sin andenplads i Metal Ligaen, da det blev til en 4-2-sejr over Rødovre Mighty Bulls på hjemmebane.

Det var ellers gæsterne, der kom bedst fra start og med en scoring af Jannik Karvinen kom foran 1-0 i første periode. Den føring kom Frederikshavn først efter i anden periode, hvor Dale Mitchell efter 12 minutters spil udlignede til 1-1.

Det var dog ikke mange minutter, de to mandskaber fulgtes ad, før Rødovres Nicklas Beyer Carlsen igen smed pucken ind i White Hawks-nettet til 2-1.

Til gengæld satte høgene alt ind i tredje og sidste periode. Og det virkede.

Christopher Frederiksen lagde grundstenen i det hattrick, der endte med at sende sejren i Frederikshavns retning. Efter godt 11 minutters spil udlignede han til 2-2, og syv minutter senere kom hjemmeholdet for første gang foran i kampen, da Evan Jasper gjorde det til 3-2.

Med bare 40 sekunder tilbage lynede Dale Mitchell for anden gang i kampen, da han scorede til slutresultatet 4-2. Sejren var kærkommen for Frederikshavn White Hawks, der seneste tabte 1-2 til Herlev. I næste kamp skal Frederikshavn møde Hvidovre på udebane.

Forsiden lige nu