Stak sig selv flere gange med kniv

Foto: Thomas Gaardsmand

Politiet mødte talstærkt op søndag i Øster Brønderslev efter at have modtaget en anmeldelse om, at en mand var blevet stukket med kniv.

Det helt store apparat blev sat i gang natten til mandag, da politiet troede, man stod med et voldsomt knivoverfald.

En ambulance, patruljevogne og politihunde blev søndag aften klokken 23.15 sendt til Øster Brønderslev, efter at politiet modtog en anmeldelse om, at en mand var blevet stukket med kniv. Der var tale om en 40-årig mand, som blev fundet blødende uden for sin bopæl på Istedvej. Manden blev straks sendt med ambulancen til skadestuen, men han kunne ikke fortælle politiet noget om, hvad der var sket, og hvem gerningsmanden kunne være.

Politiet gik derfor straks i gang med at afsøge området med politihunde og fandt efter noget tids søgen kniven i noget buskads i nærheden. Efter en del efterforskningstid kunne politiet dog stadig ikke finde spor efter en eventuel gerningsmand.

- Vi brugte meget efterforskningstid og mange ressourcer på sagen, fortæller vagtchef Karsten Kristensen fra Nordjyllands Politi.

Efter at have afsøgt området, tog politiet op på skadestuen for at afhøre den 40-årige mand, om hvad der var sket, men han ville ikke fortælle dem noget. Efter en længere samtale fortalte han dog, at det var ham selv, der havde stukket sig med kniven.

Manden var ikke livstruende såret, men bliver sendt til psykisk behandling.