Stak spontant bargæst med flaske: 29-årig idømt fængselsdom

En 29-årig mand skal fem måneder i fængsel for at have stukket en 39-årig mand i hovedet med en flaske på Mallorca Bar i Aalborg.

En 29-årig mand fra Aalborg er lørdag eftermiddag blevet idømt en straksdom på fem måneders ubetinget fængsel, efter han tidligt lørdag morgen stak en 39-årig mand fra Aalborg i hovedet med en flaske.

Overfaldet skete på Mallorca Bar på J. F. Kennedys Plads i Aalborg lørdag klokken 04.25.

Videoovervågning viser, hvordan de to mænd sad ved siden af hinanden i baren. Pludselig greb den 29-årige en flaske og slog mod den 39-åriges hoved, så flasken blev knust. Herefter holdt den 29-årige sin sidemakker fast og stak ham to gange i hovedet med den knuste flaske.

De to mænd kender ikke hinanden i forvejen, og den 29-årige kan ikke huske, hvorfor han overfaldt den 39-årige.

Det fortæller Majbrit Bak, der er anklager ved Nordjyllands Politi.

Den 39-årige fik en flænge på mellem seks og otte centimeter i hovedet og besvimede. Han blev efterfølgende syet på Aalborg Universitetshospital, og er lørdag eftermiddag hjemme i god behold efter omstændighederne.

Den 29-årige blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg lørdag eftermiddag, og i retten blev optagelserne fra videoovervågningen afspillet.

- Da den 29-årige så optagelserne, erkendte han med det samme fuldt ud, siger anklageren.

På grund af optagelserne vurderede retten, at der var tilstrækkeligt bevismateriale til at dømme den 29-årige med det samme. Dommen lød på fem måneders ubetinget fængsel, og retten lagde vægt på, at der var tale om et alvorligt forhold.

Den 29-årige er i forvejen kendt af politiet for andre forhold, der ligger lang tid tilbage.

Politiet og statsadvokaten skal nu vurdere, om sagen skal ankes med henblik på en endnu højere straf til den 29-årige.


Seneste nyt

fra Nordjylland