Startede med storsejr

Vendsyssel Håndbold fik en fantastisk start på 1. division. De slog på hjemmebane de andre oprykkere fra BK Ydun med 32-22.

Det blev til en overbevisende sejr til de nyoprykkede nordjyder, da københavnerholdet BK Ydun kom på besøg. Allerede efter 10 minutter var Vendsyssel Håndbold foran 8-1. Og ved pausen var hjemmeholdet foran med 15-9.

Efter pausen kom BK Ydun dog tættere på, men efter et målvogterskift trak Vendsyssel Håndbold igen fra. Især den storspillende højreback Christina Hansen bidrog med sine otte mål til sejren. Også den nyankomne playmaker Cecilia Skovgaard fik en god debut i den lilla trøje - hun blev kåret som kampens spiller.

Vendsyssel Håndbold fik med sejren den bedst tænkelige start på den nye sæson, hvorfor det var en glad nordjysk træner, TV2/Nord snakkede med efter kampen.

- Første kamp er jo altid svær, men vi gør det godt i dag. Jeg er rigtig, rigtig glad for sejren, siger cheftræner Anja Logvin.