Aalborg-chef fortsætter som U21-landstræner

Aalborgs cheftræner, Stefan Madsen, har forlænget sin kontrakt med Dansk Håndbold Forbund.

Udover tjansen som cheftræner for Aalborg Håndbold, huserer Stefan Madsen også på sidelinjen, når de danske U21-herrer i håndbold spiller landskampe. Som nebengesjæft er Stefan Madsen også cheftræner for U21-herrelandsholdet, og det samarbejde har Stefan Madsen og Dansk Håndbold Forbund nu valgt at forlænge til sommeren 2021.

- Jeg er rigtig glad for, at alle ender kunne mødes, og vi dermed kan fortsætte det gode arbejde, vi allerede er godt i gang med. Det er en fornøjelse at være en del af et rigtig stærkt talentsystem med så mange dygtige trænere, jeg kan læne mig op ad og blive inspireret af. Jeg vil også gerne takke Aalborg for, at de kan se ideen i, at jeg fortsætter som ungdomslandstræner, siger Stefan Madsen til DHF's hjemmeside.

Stefan Madsen har været ungdomslandstræner siden 2017, og fra sommeren 2018 kunne han så også kalde sig chef for tropperne i Aalborg efter en periode som assistent i klubben. 

Hos den nordjyske sportschef i DHF, Morten Henriksen, glæder man siger over, at Stefan Madsen har skrevet under på en ny kontrakt.

- Stefan leverer lige nu rigtig flotte præstationer på øverste niveau i Aalborg Håndbold, og det glæder mig, at han kan kombinere seniorarbejdet i klubregi med ungdomsarbejdet hos os til gavn for de unge spillere, talentsystemet og dansk håndbold som helhed, siger Morten Henriksen.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland