Stine Jørgensen i tvivl om EM-plads

Foto: Aalborg DH

Stine Jørgensen har haft en fremragende sæson for Aalborg DH og det danske a-landshold. Alligevel er hun ikke sikker på, hun bliver udtaget til EM i december.

Mens de fleste nordjyder i december sidder i deres varme stuer og ser EM i håndbold, kan der sagtens tone en lokal profil frem på skærmen.

Stine Jørgensen fra Aalborg DH er nemlig udtaget til den afgørende træningsturnering Møbelringen Cup og spås en stor chance for at komme med i den endelige EM-trup efter gode præstationer i sidste træningsturnering.

- Vi har vurderet, at vores hold fra Golden League gjorde det så godt, at dem ville vi holde fast i. Vi skal bygge et hold op, der kan præstere i 2015 og 2016, siger Jan Pytlick til TV2 Sporten.

Stine Jørgensen selv er dog knap så sikker på, at december skal bruges i de serbiske håndboldhaller.

- Jeg føler mig ikke sikker på en EM-plads endnu. Der kan stadg ske meget, men det luner da at være med i truppen, der tager til Norge, siger Stine Jørgensen til nordjyske.dk.

Den nordjyske bagspiller har pt. spillet 27 landskampe med 33 mål til følge.

Også de tidligere Aalborg DH-spillere Kristina Bille, der pt. spiller i Larvik HK, og Pernille Larsen fra Viborg HK er udtaget til Møbelringen Cup, der afvikles den 23.-25. november.

Flere nyheder fra TV2 Nord