Stjal politimands cykel ved byretten

Oppe i venstre hjørne af billedet er tyvene i fuld gang med at stjæle Kenneth Hansens cykel.

Kenneth Hansen peger på det sted, hvor cyklen stod. Foto: Pia Stuckert

1 af 2

Et par litauiske tyve begik torsdag et par dumheder af de større. For det første stjal de en cykel i Aalborg Byrets gård og for det andet tilhørte cyklen en politimand.

Politimand Kenneth Hansen fik sig en ubehagelig overraskelse i forbindelse med en nævningesag torsdag ved byretten i Aalborg. Imens han passede sit job stjal en litauisk tyvebande hans cykel, som stod i gården ved byretten.

- Jeg tænkte, det er løgn og fuldstændig grotesk, siger Kenneth Hansen fra Nordjyllands Politi til TV2/Nord og fortsætter: - Mens politifolk, advokater, vidner og journalister har siddet inden døre har tyve stjålet cyklen lige uden for byretssalen.

Den uheldige politimand har ud fra overvågningsbilleder en fornemmelse af, at det er en østeuropæisk tyvebande, der er på spil. Sidst på dagen fredag tager sagen imidlertid en drejning.

Pludselig opdager Kenneth Hansen, at netop bilen med tyvene kører foran ham. Han får dem guidet ind til siden på Kong Eriksvej i Aalborgs Vestby og en patrulje fra Nordjyllands Politi anholder dem.

Flere nyheder fra TV2 Nord