Stjålet teater er fundet igen

Skuespillerne på Skørping Marionetteater blev i dag jublende lykkelige over et opkald fra Nordjyllands Politi. For ti dage siden blev teaterets mobilscene stjålet, men i dag blev den fundet igen.

Formanden for Skørping Marionetteater fik pludseligt travlt. Nordjyllands Politi ringede i formiddags og fortalte at traileren med det forsvundne mobilteater var blevet fundet stående i vejkanten ved Gunderup syd for Aalborg.

- Vi er så lykkelige. Da vi fik det hele pakket op kunne vi se at det meste stadig stod i traileren. Der mangler noget værktøj og nogle modelmøbler, men det betyder ikke så meget. Vi er bare lykkelige for at vi har fået selve scenen tilbage, siger formand for teateret Ole Dan Larsen.

Tyveriet af mobilscenen udløste teaterets største krise nogensinde. Syv års arbejde med at bygge scenen var tabt. Teateret stod over for en turne rundt i hele Nordjylland fra 16. marts, men de planer røg i vasken med tyveriet. Med fundet af traileren kan teateret igen turnere som planlagt.

- Vi har brugt en masse kræfter på at finde en nødløsning. Det er skønne spildte kræfter nu, og det gør ingenting. Vi er bare så glade i dag, siger Ole Dan Larsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland