Stjernefrø vil slå igennem i Hobro

02:45

Foto: Torben Lykke Larsen

1 af 2

21-årige Christoffer Østergaard fra Hobro IK vil være fast mand i sin barndomsklub.

Den unge midterforsvarer har spillet hos himmerlændingene siden han var bare syv år. Derfor håber han, at det helt store gennembrud kommer i hjerteklubben inden for de kommende sæsoner.

- Jeg vil rigtig gerne slå til her. Jeg kommer fra Hobro og kender mange i byen, så det vil betyde meget for mig, fortæller Christoffer Østergaard.

Indtil videre er det blevet til 18 førsteholdskampe i den gule trøje. Og med en ny 2-årig kontrakt ser den 183 centimer høje forsvarer ud til at være en mand de satser på i Himmerland.

- Nu var jeg inde omkring kampen mod Brøndby, og jeg føler, jeg rykker mig for hver dag, der går, så jeg er fortrøstningsfuld i forhold til spilletid på et tidspunkt, lyder det fra den samfundsfagsstuderende fodboldspiller.

Inden Christoffer Østergaard kan træde ind på grønsværen til sin første superligakamp, er der dog to kæmper han skal passere. Midterforsvaret består lige nu af Anders Egholm og Mads Justesen. En duo med et hav af superliga- og divisionskampe bag sig.

- Mads og Anders er et stykke foran Christoffer på mange parametre ikke mindst rutinen, men de er også et par ældre herrer, og på et eller andet tidspunkt skal der ske et generationsskifte, og der er Christoffer i den grad inde i billedet, siger træner Jonas Dal.

Før sidste sæson havde Christoffer Østergaard end ikke regnet med at være på det niveau, hvor han er i øjeblikket. Nu vil han gøre alt for at bevise sit værd.

- Inden længe spiller jeg forhåbentlig superligakampe, lyder det fra Christoffer Østergaard.

Flere nyheder fra TV2 Nord