Stjerneskuespillere til Hjørring: Det vildeste scoop i mange år

Stjerneskuespillere er fredag blevet offentliggjort til sommerrevyen i Hjørring.

Revydirektør Henrik Baloo Andersen kunne næsten ikke være i sig selv, da han fredag præsenterede det nye Hjørring Revy hold 2019 på Vendsyssel Teater. Revydirektøren kalder det selv:

- Det vildeste scoop i mange år for Hjørring Revyen.

quote Det vildeste scoop i mange år for Hjørring Revyen.

Henrik Baloo Andersen, Revydirektør

 
 
Foto: Thomas Petri

Det er nemlig lykkedes for Henrik Baloo Andersen at overtale selveste Preben Christensen til at komme og spille med i årets revy.

 
 
Foto: Thomas Petri

Det har ifølge revydirektøren krævet nogle samtaler med Preben Christensen, for at få ham overtalt til at komme til Hjørring. Men da Preben Christensen så, hvilke andre skuespillere der er med, så var han ikke svær at få overtalt. Flere af de andre revyskuespillere er Prebens personlige venner, og så har Preben Christensen i øvrigt sit eget sommerhus i Tversted, ikke langt fra Hjørring.

Et andet scoop for Hjørring revyen må siges at være Anne Sofie Espersen, som stammer fra Hirtshals. Hun er nok mest kendt for sine roller i film og tv-serier, men nu står hun næsten på "hjemmebane" i Hjørring, og skal spille sommerrevy.

Den sidste ”næsten nordjyde” er Carsten Svendsen, der i 10 år var fast skuespiller på Aalborg Teater. Helt uvant med Vendsyssel Teater er han nu ikke, han havde nemlig kæmpesucces i åbningsforestillingen på teateret, hvor han spillede hovedrollen som Niels Klim. Samme år modtog Carsten Svendsen prisen som "Årets revytalent".

Revydirektør Henrik Baloo Andersen kunne fortælle, at allerede nu er 11 forestillinger ud ad de 40, der skal spilles, udsolgte. Revyholdet mødes allerede midt i december til de første indledende samtaler. Hør en begejstret revydirektør fortælle om den kommende revy herunder.

 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland