Stjernespiller advarer Aalborg DH

Foto: Aalborg DH

Hvis cheftræner Allan Heine forlader håndboldklubben ved årsskiftet, truer Stine Jørgensen med at følge trop.

Usikkerheden omkring trænerposten hos Aalborg DH's håndboldkvinder kan ende med et farvel til landsholdspiller Stine Jørgensen.

Nu truer klubbens vigtige bagspiller med at forlade Aalborg DH, hvis Allan Heine stopper som cheftræner.

- Jamen jeg er jo rigtig glad for Allan, og hvis han ikke er her næste år, så overvejer jeg selvfølgelig også hvad jeg skal, siger Stine Jørgensen til TV2/Nord inden søndagens hjemmekamp mod KIF Vejen.

Cheftræner Allan Heine meldte torsdag ud, at han ikke fortsætter i klubben efter nytår. Udmeldingen kommer efter flere måneders usikkerhed omkring hans fremtid i Aalborg DH og efter ligeså mange måneders tavshed fra den formelle ledelse i klubben.

Lige nu arbejder en række investorer med en økonomisk rekonstruktion af klubben med erhvervsmanden Bøje Larsen i spidsen, og han vil kæmpe for at beholde både Allan Heine og Stine Jørgensen.

- Det er ved at være sidste udkald for at finde en løsning. Allan Heine er vigtige for klubben, og det er Stine Jørgensen bestemt også, siger han.

Allan Heine vil ikke afvise, at der kan findes en løsning så han kan blive i Aalborg DH, men han er ved at opgive håbet.

- På nuværende tidspunkt, der ser jeg ikke mig selv som træner fra nytår. Det må jeg indrømme, siger Allan Heine til TV2/Nord.

Med Allan Heine ved roret spillede Aalborg DH søndag eftermiddag lige op med KIF Vejen. Kampen endte 24-24.

Det har søndag ikke været muligt at få en kommentar fra Aalborg DH's formelle direktør Bjarne Brath.

Flere nyheder fra TV2 Nord