Stopper ved næste valg

Birgitte Josefsen har siden februar 2005 repræsenteret Venstrekredsen fra Mariagerfjord i folketinget, men det stopper hun med efter næste folketingsvalg. Foto: Johnni Isaksen

Birgitte Josefsen stiller ikke op til næste folketingsvalg, oplyser hun til TV2/NORD.

Birgitte Josefsen har siden februar 2005 repræsenteret Venstrekredsen fra Mariagerfjord i folketinget, men det stopper hun med efter næste folketingsvalg. Hun bliver siddende perioden ud.

Næste folketingsvalg er senest om tre år, men Birgitte Josefsen melder allerede nu ud, at hun ikke længere vil beskæftige sig med politik.

- Jeg vælger at meddele min beslutning nu, så min kreds Mariagerfjord- kredsen får god tid til at finde min afløser, siger Birgitte Josefsen.

Birgitte Josefsen siger, at hun formentlig stadigvæk vil blande sig en smule i politik, men afviser, at fokus nu skal flyttes helt over på lokalpolitik. Hun har andre planer i tankerne, men vil endnu ikke røbe, hvad fremtiden helt præcist byder på.

- Jeg sidder og taler med nogle gæve folk om nogle projekter som jeg skal indgå i. Dem skylder jeg tavshed, i hvert fald på nuværende tidspunkt, så det kan jeg ikke fortælle noget om lige nu.

Flere nyheder fra TV2 Nord