Stoppet med lasten fuld af cykler: Politiet efterforsker mistænkelig seddel

Den cykeltyv, der mandag morgen blevet stoppet med lasten fuld af stjålne cykler, havde en seddel med sig, der kan tyde på, at han har været på spil andre steder.

Mandag morgen stoppede Nordjyllands Politi en mand i en VW Transporter, der tidligere var blevet set fylde cykler om bag i lasten. Da betjentene stoppede bilen var den stadig fuld af stjålne cykler fra Han Herred Efterskole. Nu bliver cykeltyven fremstillet i et grundlovsforhør. 

- Det er en 30-årig mand fra Vordingborg-området, og nu vil vi have ham varetægtsfængslet, så vi kan få efterforsket sagen yderligere, fortæller politikommissær ved Nordjyllands Politi Sune Myrup. 

I bilen med de mange stjålne cykler har politiet fundet, hvad de kalder en mistænkelig seddel, der muligvis viser, at tyven har haft andre adresser på ønskelisten. 

- Jeg kan godt bekræfte, at der er fundet en seddel, som vi efterforsker. Den er meget interessant i forhold til, om han skal have været andre steder også, og det er derfor, vi vil have ham varetægtsfængslet så, vi kan undersøge de adresser, der eventuelt fremgår af den, fortæller Sune Myrup. 

Cykeltyven er også sat i forbindelse med et mislykket tyveriforsøg på Farsø Efterskole, hvor der dog ikke blev stjålet nogen cykler, da en alarm skræmte gerningsmanden. 

Den 30-årige mand bliver fremstillet i grundlovsforhør i retten i Hjørring klokken 16 mandag eftermiddag. Grundlovsforhøret bliver holdt for lukkede døre. 

Sune Myrup fortæller desuden, at cyklerne igen er blevet afleveret tilbage til Han Herred Efterskole. 


Seneste nyt

fra Nordjylland