Stor indbrudssag: Tre formodede tyve fængslet

Foto: Joakim Brader

Tre mænd i alderen 20-25 år er onsdag eftermiddag blevet fængslet tre uger. De formodes at stå bag flere indbrud i Aalborg-området.

Tre unge mænd er måske nøglen til at opklare flere indbrud i og omkring Aalborg. De blev onsdag fremstillet for grundlovsforhør sigtet for 10 indbrud. Den ene, den 20-årige, erkendte nogle af forholdene, mens de to andre - en henholdsvis 22-årig og 25-årig mand - nægtede sig skyldig. 

De blev alle tre onsdag eftermiddag varetægtsfængslet tre uger. 

- Indbrudene drejer sig primært om privat boelse. Villa-og lejlighedsindbrud. Alle i og omkring Aalborg, lyder det fra politikommissær Sune Myrup fra Nordjyllands Politi.  

De tre mænd blev anholdt tirsdag eftermiddag. Nordjyllands Politi fik en anmeldelse om et indrud begået i Aalborg. Et vidne havde spottet tre mænd i fuld færd med at sparke døren ind til en lejlighed. Femten minutter, flere patruljer og politihunde senere kunne politiet anholde de tre formodede gerningsmænd. 

- Anholdelserne er et resultat af en vågen borger, der hurtigt fik alarmeret politiet, og denne sag er et rigtig godt eksempel på, hvor vigtig borgernes hjælp er i forbindelse med vores indsats på området, fortæller politikommissær Sune Myrup fra Nordjyllands Politi.

Politiet foretog i forbindelse med anholdelsen en ransagning af en adresse i Aalborg, hvor de fandt flere effekter, og det var på baggrund af disse fund, de tre formodede gerningsmænd blev sigtet for 10 indbrud. 

- Vi skal nu i gang med at undersøge de ting, der er beslaglagt og undersøge, om der kan være effekter fra andre indbrud, lyder det fra politikommissær Sune Myrup. 

Den 20-årige er fra Aalborg-området, mens de to andre er fra Aarhus-området. Den 25-årige kærede fængslingen. 

 

Flere nyheder fra TV2 Nord