Stor interesse for at købe campingpladser

Der er så stor interesse for at købe de campingpladser, som staten tidligere i foråret udbød til salg, at man nu har besluttet at sætte dem i budrunde.

Der er tilsyneladende en del, der går rundt med en drøm om at blive campingpladsejere, i hvert fald har selskabet Freja Ejendomme, der står for salget af de de fem campingpladser, som Naturstyrelsen i april overdrog dem, oplevet en massiv interesse for at købe de fem naturskønne perler. Deriblandt de nordjyske Svinkløv Camping og Rødhus Klit Camping.

Derfor har Freja Ejendomme nu valgt at sælge dem i budrunde, for derved at sikre lige vilkår for alle potentielle købere.

- Alle fem campingpladser har oplevet en rigtig stor interesse fra både små og store aktører og det fra både ind- og udland. De her pladser har en ret stor betydning for de respektive lokalsamfund, idet de trækker en del turister hvert år, og dermed bidrager med liv og aktivitet. Derfor håber vi selvfølgelig også at kunne finde den helt rigtige køber til hver plads, siger Carsten Rasmussen, direktør i Freja ejendomme.

Ud over de to pladser er det også muligt at købe campingpladserne Høve Strand Camping, Vejers Strand Camping og Børsmose Strand Camping.

Og sidder pengene løst til at købe en campingplads, så skal man give bud inden den 24. juni.


Seneste nyt

fra Nordjylland