Stor nordjysk hockeyaften

Frederikshavn er på vej til at gentage sidste års slutspilssensation mod Rødovre efter 2-1 sejr på udebane lørdag aften. Også AaB vandt lørdagens kvartfinale.

Det var en stor lørdagaften for de to nordjyske ishockeyhold. Frederikshavn bragte sig foran med 2-1 i kampe mod Rødovre.

På udebane slog Frederikshavn topholdet med 2-1.

Christian Schioldan bragte sidste års sølvvinder foran med 1-0 efter fem minutters spil. Frederikshavn kom også på 2-0. Matt Davidsson var målscoreren i begyndelsen af 2. periode. Rødovre gik reduceret, men White Hawks klarede 0-0 i sidste periode, og fik dermed en vigtig udesejr.

Også AaB vandt på udebane, Holdet fik dermed den første sejr i kvartfinaleserien mod Herning. Herning lignede en vinder. Hjemmeholdet førte med 2-1, men så slog Ronny Larsen til.

Veteranen udlignede først til 2-2, og det fremtvang forlænget spilletid. I omkampen scorede Larsen igen, og AaB vandt 3-2.

Med sejren lever AaB igen i serien, som Herning fører med 2-1.

Begge nordjyske hold har fordel af hjemmebane på tirsdag.