Stor opbakning til trampoliner i boligforening

Beboere i en boligforening i Nørresundby har indsamlet underskrifter for at få en ekstraordinær generalforsamling, hvor der skal stemmes om at ophæve et trampolinforbud.

Da der i sidste uge dumpede et brev ind hos Rikke Mouritsen, blev hun noget overrasket. Boligforeningen af 1944, hvor hun er lejer i afdeling 3 i Nørresundby, havde nemlig valgt at udstede et forbud mod trampoliner i seks af boligforeningens afdelinger i Nørresundby og Tylstrup.

Det skete fordi der har været klager over støj i forbindelse med brug af trampolinerne, og derfor fik beboerne besked på, at havetrampoliner skulle fjernes inden 14 dage.

Men beboerne med trampoliner havde ikke tænkt sig at smide børnenes legetøj på lossepladsen uden kamp. Søndag havde beboerne i afdeling 3 i Nørresundby arrangeret en underskriftindsamling. Målet var af få mindst 25 procent af beboerne i afdelingen til at skrive under på, at der skal indkaldes til ekstraordinær generalforsamling, hvor man vil stemme om at få trampolinforbuddet hævet.

- Det gik rigtig godt. Vi fik meget mere end de 25 procent, så nu skal vi have afleveret underskrifterne til bestyrelsen, så vi kan få en ekstraordinær generalforsamling, siger Rikke Mouritsen.

Hun oplevede stor opbakning, da hun og de andre beboere var ude for at samle underskrifter.

- Vi behøvede næsten ikke at gå fra dør til dør. De fleste kom selv over på fællesarealet for at skrive under, og dem jeg har talt med er helt på vores side og mener, at forbuddet mod trampoliner bør ophæves, siger Rikke Mouritsen.

TV2 Nord har i dag været i kontakt med boligforeningens formand, Poul Jacobsen, som ikke ved, hvorvidt de fem andre afdelinger, der også er omfattet af trampolinforbuddet, også har samlet underskrifter. 

Formanden oplyser dog, at hovedbestyrelsen overvejer at indkalde alle de berørte afdelinger til ekstraordinære generalforsamlinger, så beboerne kan beslutte, hvorvidt forbuddet fortsat skal være gældende i deres afdeling. Hovedbestyrelsen vil drøfte sagen på det kommende bestyrelsesmøde.


Seneste nyt

fra Nordjylland