Stor skøjtebane på vej til Blokhus Torv

Et projekt med etablering af en stor skøjtebane på torvet i Blokhus er nu meget tæt på at blive en realitet. 

Snart kan du meget vel finde skøjterne frem og nyde en tur på isen på torvet i Blokhus. 

Et projekt med en stor skøjtebane på torvet i Blokhus er nu tæt på at blive en realitet. Det oplyser Visit Jammerbugten på sin hjemmeside mandag. 

- Banen har egentlig været undervejs i et års tid, men nu er finansieringen ved at være på plads, og vi er meget tæt på at kunne åbne, siger Peter Dahl, projektleder og medlem af bestyrelsen hos Erhvervsforeningen Destination Blokhus, til Visit Jammerbugten. 

 
 
Foto: Visit Jammerbugten
 
 
Foto: Visit Jammerbugten

Skøjtebanen får et mål på 12,5 meter gange 25 meter, og den vil koste omkring 1.500.000 kroner. Heraf har projektet fået tilsagn om økonomisk støtte fra SE-fonden på 250.000 kr. Resten er eksternt finansieret. 

- Vi håber på en åbning af faciliteterne den 3. november, men det er desværre ikke endeligt på plads i forhold til den tyske leverandør, siger Peter Dahl.

- Men et sted imellem 1. og 15. november indbyder vi til indvielse, hvor vi samtidig inviterer skoler, ishockeyklubber og små skøjteprinsesser til at være med til at lave en festlig åbning.

Banen etableres centralt på Blokhus Torv. Skøjtebanen vil have offentlig adgang, og der vil være åbent dagligt i de tre vintermåneder.

Der er gratis adgang, såfremt du selv har skøjter med. Og alternativt vil det være muligt at leje skøjter, oplyser Visit Jammerbugten 

- Udover at være almindelig skøjtebane, så er det også planen, at banen skal rumme nogle permanente aktiviteter. Det vil eksempelvis være muligt at afholde firmaturneringer i hockey med blød bold, is-petanque, is-bowling og is-curling, siger Peter Dahl.

Snart kan du meget vel finde skøjterne frem og nyde en tur på isen på torvet i Blokhus.

Seneste nyt

fra Nordjylland