Stor succes for Go Global

De første to uger af den internationale Go Global-festival, der udspiller sig i hele Nordjylland, har været et stort hit. Der er stadig muligheder for at opleve verdensmusikken i de sidste fire dage af festivalen.

Fredag og lørdag er lagt op til det helt store koncertarrangement, når Tivoli Karolinelund slår dørene op for 34 gratis koncerter på tre forskellige scener.

- Jeg er meget stolt af, at vi har kunnet præsentere Go Global her i Nordjylland. Det har utrolig stor betydning for kulturen og for sammenhængskraften i regionen. Det har helt sikkert givet os blod på tanden til også i fremtiden at kaste os ud i nye, store arrangementer, siger regionsrådsformand Ulla Astman (S).

- Jeg har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra både publikum og bands, som synes, at hele set up'et med verdensmusikken har været fortrinligt, siger Henrik Thomsen (SF), der er formand for Kulturaftale Nordjylland.

Go Global startede den 28. august og har haft knap 300 koncerter på programmet. I dag torsdag gælder det blandt andet Klezmofobia med Channe Nussbaum i Fjerritslev og Vaya Con Dois i Aalborg Kongres- og Kulturcenter.


Seneste nyt

fra Nordjylland