Storsvindler får tre års fængsel for sexmisbrug af 13-årig steddatter

40-årig storsvindler får tre års fængsel for gentagne tilfælde af samleje med steddatter. Erkender også at have stjålet pigens konfirmationspenge.

Den 40-årige storsvindler Casper Rieper-Holm, der har en stribe af domme bag sig for svindel, bedrageri og tyveri bag sig, skal nu tre år i fængsel for at have tvunget sig til samleje med sin steddatter i en periode fra marts til juni i 2016, hvor pigen var bare 13 år. 

Desuden er han dømt for blufærdighedskrænkelse over for pigen på en ferie til Harzen og 

Casper Rieper-Holm erkendte i formiddagens retsmøde alle fem punkter i anklageskriftet - på nær at have tiltvunget til sex med pigen. Det var retten uenig i, og også det punkt er han kendt skyldig i. 

- Det var dumt og latterligt. Jeg var påvirket af piller og joints i den periode, forklarede han i retten. 

Sagen er særdeles tragisk, fordi pigens mor begik selvmord, efter det gik op for hende, at Casper Rieper-Holm havde haft sex med hendes datter. Forinden var hun gået fra pigens far til fordel for svindleren, og det var hende, der meldte sagen til politiet. 

Foruden fængselsstraffen skal Capser Rieper-Holm betale 52.500 kroner i erstatning til pigen. 

Foruden det seksuelle samvær med pigen blev han også dømt for tyveri af 2.500 kroner af pigens konfirmationspenge, bedrageri og tyveri. 

Det var en enig domsmandsret, der fandt Casper Rieper-Holm skyldig i alle anklager. Han modtog dommen uden at anke. 


Seneste nyt

fra Nordjylland