Stor vækst hos nordjyske Trackunit

Foto: Torben Lykke Larsen

Trackunit A/S i Pandrup har iværksat en vækstplan, der indebærer mange ny-ansættelser i Danmark og internationalt.

Trackunit der er en af de førende virksomheder inden for It-Systemer og serviceydelser. Virksomheden har i øjeblikket omkring 150.000 aktive systemer i drift over hele verden. Den nye ambition er at runde en halv million enheder med udgangen af 2020, hvilket skaber nye arbejdspladser, både i Pandrup og over hele verden. 

- Vi har i øjeblikket sat titel på yderligere 14 stillinger, der skal besættes, og jeg forventer, at vi inden udgangen af 2016 har rundet 100 medarbejdere i alt. Det er fortrinsvis salg, men også administration og udvikling vi har fokus på, siger HR-manager Hanne Foldbjerg.

Til hovedsædet i Pandrup er Hanne Foldbjerg i øjeblikket på udkig efter en controller, en jurist, en projektleder og en produktionsplanlægger/indkøbsassistent. Der skal tiltrækkes både specialister og generalister, fortæller hun. 

Trackunit producerer selv hardware og software. deres produkter fungerer ved, at et installeret GSM-modul kobler kundens maskiner til internettet. På baggrund af de trådløst overførte data fra maskinerne leverer Trackunit en bred vifte af serviceydelser til fx maskinproducenter, udlejningsvirksomheder og entreprenører på globalt plan. 

- Vi har en unik markedsposition inden for vores felt, og det er denne platform vi vækster ud fra. Det betyder, at vi løbende skal udvikle produkter og service. Det stiller krav til medarbejderne, og derfor har vi naturligvis meget fokus på at fremstå attraktive og herved tiltrække både nyuddannede og erfarne specialister, slutter Hanne Foldbjerg. 

Virksomheden havde for få år siden 50 medarbejdere. De er i dag en virksomhed med 80 ansatte, hvoraf de 60 arbjdspladser er i Danmark. Det tal ser dog ud til at vokse. 

 

Flere nyheder fra TV2 Nord