Store danske musiknavne spiller på Made in Denmark

Golfturneringen Made in Denmark, der foregår i Vesthimmerland, har offentliggjort nogle store danske navne til den nye musikalske del af festlighederne.

På trods af, at arrangøren af Made in Denmark, Lars Larsen, har truet med at trække golf-festivalen væk fra Nordjylland, stopper planlægning af golffestivalen ikke. Mens der kæmpes om regionens tilskud til golfturneringen ved Himmerland Golf and Resort, så kan arrangørerne offentliggøre både navne fra musikkens verden.

For ud over den danske afdeling af PGA Touren, så er der også en musikfestival ved siden af. Og det bliver både et genhør med et par gode navne fra 80’erne. Laid Back, der hittede i hele verden med blandt andet Sunshine Reggae, kommer og spiller på festivalen. Derudover kommer Gnags, som med Mr. Swing King nok skal sætte gang i en fest.

To nye navne vil også spille. Det vil dreje sig om blandt andet den danske singersongwriter Mads Langer, der er den tredje mest spillede komponist i Danmark. Det unge publikum vil også glæde sig over, at Djämes Braun spiller op til meget moderne dans.

Made in Denmark løber af stablen 25-28. August.