Store navne på vej til Frederikshavn

En nystiftet gruppe skal lokke verdensnavne til Frederikshavn Stadion for øjnene af 25.000 mennesker. Bruce Springsteen, Lady Gaga og Maroon 5 er på blokken.

Arena Live, som er en nystiftet gruppe, skal være med til at lokke store musiknavne til Frederikshavn.

- Tiden er moden til, at vi snart skal have den koncert på Frederikshavn Stadion. Vi har de seneste tre år vist, at vi kan samle mange mennesker, og vi er klar, når det gælder salg, markedsføring og afvikling, mener direktør Per Malmberg fra Arena Nord.

Målet er at præsentere et verdensnavn, der kan samle 25.000 mennesker på grønsværen ved siden af Arena Nord. For at være klar til at byde, når muligheden byder sig, har Arena Nord etableret en netværksklub. Den hedder ARENA Live.

Otte virksomheder deltog i det første møde, og alle sagde ja til at være med. De forpligter sig til at købe billetter for hver 75.000 kroner plus moms og stiller derudover en underskudsgaranti på yderligere 75.000 kroner.

- Det er fantastisk at mærke opbakningen i erhvervslivet. Tænk sig, at otte ud af otte sagde ja ved det første møde. Det er jeg meget stolt over, siger Per Malmberg til Kanal Frederikshavn.

Målet er at lokke en større stjerne end Elton John, som Arena Nord i foråret forsøgte at skaffe til Frederikshavn.

Arena Nord opererer med et budget på maksimum 10 millioner kroner. Bruce Springsteen, Lady Gaga og Maroon 5 er tre kunstnere, som man meget gerne ser optræde på Frederikshavn Stadion.


Seneste nyt

fra Nordjylland