Stormagasin erkender fejl ved indespærring

Det var ikke kun en 39-årig mands egen skyld, at han blev fanget på stormagasinet Sallings toilet i Aalborg lillejuleaften. Det skriver nordjyske.dk.

Stormagasinchef Michael Deleuran erkender, at Salling også bærer en del af skylden. Den 39-årige sad på ét af Sallings toiletter ved Bistroen, da stormagasinet låste dørene. Manden kunne ikke komme ud, og da hans mobiltelefon var løbet tør for strøm, kunne han ikke ringe efter hjælp. Klokken 23.45 brugte han derfor sin lighter til at udløse Sallings brandalarm, og det betød, at et sprinkleranlæg gik i gang.

Der løb vand fra toilettet på 2. sal og hele vejen ned i stueetagen, så der var tale om temmelig store mængder vand. Michael Deleuran glæder sig over, at hverken varer, inventar eller gulv tog skade.

- Heldigvis blev intet ødelagt, og kl. 4 om natten var vandet suget op, siger Michael Deleuran til nordjyske.dk.

Stormagasinchefen slår fast, at der intet erstatningskrav bliver rettet mod den 39-årige mand, der udløste alarmen og som altså var årsag til, at sprinkleranlægget gik i gang.

- Vi skal selvfølgelig sørge for at tjekke toiletterne grundigt, inden vi låser dørene. Det er beklageligt, at det skete i fredags, og det må ikke ske igen, siger Michael Deleuran. Han tilføjer, at den 39-årige ikke havde andre muligheder for at gøre opmærksom på sig selv, da han ikke kunne bruge sin mobiltelefon. Den 39-årige var i øvrigt eftersøgt af politiet, og han havde ulovlige piller på sig, da han blev anholdt af politiet.


Seneste nyt

fra Nordjylland