Stort: Aalborg får sin egen comedy festival

Fire institutioner i Aalborg er gået sammen om en comedy festival, hvor hovednavnet er engelske Michael McIntyre.

Engelske Michael McIntyre
Engelske Michael McIntyre
Foto: PR

Fire stærke kulturbærere i Aalborg Kommune, Skråen, Nibe Festival, Aalborg Events og Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) er klar til at præsentere den første Aalborg Comedy Festival, der vil vare en hel uge. 

Hovednavnet bliver en af verdens største comedyperformere, engelske Michael McIntyre med showet Big World Tour.

Det nye samarbejde mellem kulturinstitutionerne og kommunens eventsekretariat, Aalborg Events, glæder borgmester i Aalborg Kommune, Thomas Kastrup-Larsen (S). 

- Vi er jo i en fase, hvor kulturlivet heldigvis bliver drøftet livligt i Aalborg. Og netop denne type samarbejder, hvor væsentlige aktører inden for vores professionelle kulturliv finder sammen, er en vej, jeg og vi politikere tror på, siger Thomas Kastrup-Larsen.

- At det så er lykkedes på denne flotte måde, hvor der skabes begivenheder flere steder i Aalborg Kommune lige fra Skråen og AKKC over til spændende arrangementer i Nibe, er meget dejligt.

Comedy i hele Aalborg

Aalborg Kongres & Kultur Center bliver hjemstedet for Michael McIntyre, mens Spejlteltet Paradiso ved Nordkraft bliver fyldt med både spændende og nyskabende comedy præsenteret af Skråen.

- Næst efter Jeff Dunham, som vi præsenterede sidste år, så var Michael McIntyre det internationale comedynavn, vi helst ville præsentere til Aalborg Comedy Festival. Det bliver stort, og vi håber, at vi kan trække publikum fra hele Danmark. Og der er meget mere at byde på fra os alle, når vi senere offentliggør hele programmet, siger adm. direktør i AKKC, Nicolaj Holm.

Hele programmet for Aalborg Comedy Festival offentliggøres senere, og der vil både blive mulighed for gratis arrangementer, og så vil der være betalt entre til de enkelte arrangementer.

Festivalen løber af stablen fra den 27. august til den 2. september. 


Seneste nyt

fra Nordjylland