Stort golfstævne vil løfte dansk idræt

Det vil give dansk idræt et kæmpe løft, hvis planerne om et stort golfstævne i Himmerland bliver til noget. Sådan lyder det fra både Danmarks Idræts-Forbund og Team Danmark, oplyser DR Nordjylland.

Forretningsmanden Lars Larsen er langt i sine planer om at hente en turnering på European Tour til Himmerland Country og Golf Klub i 2014. Dermed vil flere af verdens bedste golfspillere svinge køllerne i Nordjylland.

- Det er rigtigt stort. En så stor begivenhed vil være med til at profilere dansk idræt og Danmark, siger formanden for Danmarks Idræts-Forbund, Niels Nygaard.

Ifølge Team Danmark, der støtter danske elitesportsfolk, vil et så stort arrangement være med til at udklække flere danske golfstjerner.

- Når vi får besøg af nogle dygtige rollemodeller, så vil flere børn og unge begynde at spille golf. Det viser erfaringen, siger direktør Michael Andersen.

Forretningsmanden Lars Larsen forventer, at det er et spørgsmål om tid, før Himmerland Golf og Country Clup får grønt lys til det store arrangement, oplyser sporten.dk.

/ritzau/


Seneste nyt

fra Nordjylland