Stortalent forlænger med Aalborg Håndbold

Den 21-årige stjerne Magnus Saugstrup forlænger sin kontrakt med Aalborg Håndbold helt frem til sommeren 2020.

Magnus Saugstrup har spillet i Aalborg Håndbold hele sin karriere og har på trods af sin unge alder nået at spille 80 førsteholdskampe.

Og vi kommer til at se meget mere til den unge håndboldspiller i fremtiden, for han har valgt at forlænge sin kontrakt med den nordjyske klub helt indtil sommeren 2020. Det oplyser Aalborg Håndbold fredag.

- Jeg er rigtig glad for at fortsætte karrieren i Aalborg Håndbold. Jeg glæder mig til de kommende spændende opgaver i både Champions League og 888ligaen og ser frem til fortsat at spille med om medajler. Der er rigtig gode rammer i klubben, og jeg er sikker på, jeg kan udvikle mig yderligere de kommende sæsoner, siger Magnus Saugstrup.

Gennem årene har den 21-årige stregspiller spillet flere landsholdskampe for diverse U-landshold. En af hans mest prægtige resultater var VM-sølv med U21-landsholdet i juli 2017, hvor Magnus Saugstrup viste stærkt spil.

Derfor er man også meget glad hos Aalborg Håndbold for at kunne beholde det 21-årige talent.

- Vi er stolte over at fastholde en af vores egne unge talenter i klubben. Magnus har gennemgået en fantastisk udvikling med masser af spilletid både på klubplan samt diverse landshold. Han bliver en vigtig spiller i fremtiden for Aalborg Håndbold, siger direktør Jan Larsen

Magnus Saugstrup har i alt scoret 79 mål for Aalborg Håndbold fordelt på sine 80 kampe. Næste gang han er på banen, er den 20. september, hvor Aalborg Håndbold spiller hjemme mod Sønderjyske.


Seneste nyt

fra Nordjylland