Storvorde-virksomhed overtager eksperter fra konkursramte Weiss

Industrivarme har ansat 12 nye medarbejdere, som blev arbejdsløse, da Hadsundfirmaet Weiss gik konkurs 31. august.

Tolv specialister inden for biomasse og affaldsanlæg skulle ikke gå arbejdsløse længe, efter at Hadsundfirmaet Weiss gik konkurs og måtte lukke 31. august.

De er netop blevet ansat af Industrivarme i Storvorde, som er en del af Verdo-koncernen. De tolv specialister er tiltrådt inden for de seneste uger, og deres opgaver bliver at sælge, projektere og servicere større biomasseanlæg hos Industrivarme. Det skriver Verdo i en pressemeddelelse.

I alt blev 60 medarbejdere arbejdsløse, da Weiss, som var specialiseret i energianlæg, gik konkurs, og trods den ærgerlige situation for Weiss, var det en god mulighed for Industrivarme, da de pludselig kunne få fingre i tolv af specialisterne.

- På den ene side er vi selvfølgelig ærgerlige over, at medarbejderne har været gennem sådan et forløb. På den anden side er det jo glædeligt, at vi kan tilbyde nogle specialister nye opgaver, siger direktør for Industrivarme, Allan Jakobsen.

Tilgangen af de nye medarbejdere er et stort plus for både Industrivarme og virksomhedens kunder.

- Nu har Verdo fået en enestående mulighed for at tage vores aktiviteter et skridt længere på én gang, så vi kan tilbyde kunderne flere typer anlæg. Medarbejderne har tidligere beskæftiget sig med forskellige områder indenfor større biomasseanlæg til flis, halm og afbrænding af affald, så det er en markant forbedring i forhold til vores nuværende setup, siger Allan Jakobsen.

Industrivarme er specialiseret i design, levering og service af grønne energianlæg til industri og forsyning. De nye medarbejdere skal dels arbejde med service og automation af anlæg, og dels salg, eksport og udvikling af forretningen.


Seneste nyt

fra Nordjylland