Stram Kurs præsenterer tidligere Nye Borgerlige-kandidat som FT-kandidat

Carsten Normann Munk bliver ny kandidat for Stram Kurs i Nordjylland.

Partiet Stram Kurs har onsdag formiddag på deres Facebook-side præsenteret to nye kandidater til folketingsvalget, der skal afholdes på grundlovsdag - 5. juni.

Partiet har allerede præsenteret Uwe Max Jensen, provokunstner fra Aalborg, som nordjysk kandidat og nu kan Carsten Normann Munk, der arbejder som fængselsbetjent for Kriminalforsorgen, også kalde sig for Stram Kurs-kandidat.

Carsten Normann Munk stillede i 2017 op som byrådskandidat i Aalborg for Nye Borgerlige. Her modtog han 237 personlige stemmer - og blev ikke valgt ind. Før det var han til kommunalvalget i 2013 kandidat for Dansk Folkeparti, hvor han modtog 161 personlige stemmer.

Som kandidat for Nye Borgerlige slog Carsten Normann Munk sig op på en hård kurs mod mellemøstlig indvandring og på at føre en ansvarlig økonomisk politik i Aalborg Kommune.

Nu har den 53-årige Munk så taget springet og er blevet folketingskandidat for Stram Kurs, der blandt andet har markeret sig med ønsket om at gøre op med den grundlovsbestemte relifionsfrihed og helt forbyde islam i Danmark.


Seneste nyt

fra Nordjylland