Strandet bulgarsk lastbilchauffør skaber debat på Facebook

Siden den 22. december har en bulgarsk lastbilchauffør været strandet på en rasteplads ved Suldrup uden mad, drikke eller penge.

Der har været gang i debatten på Facebook, siden TV2 Nord onsdag fortalte historien om den bulgarske lastbilchauffør, der er strandet på en rasteplads ved Suldrup i Himmerland. Lastbilchaufføren har hverken mad, drikke eller penge, og har holdt på rastepladsen siden den 22. december.

Lastbilchaufføren kan ikke komme videre, fordi lastbilens batterier og elsystem er gået i stykker. Mellem jul og nytår er flere danske chauffører mødt op på rastepladsen, hvor de har taget mad, drikke og penge med til den strandet chauffør.

I skrivende stund har 262 personer kommenteret Facebook-opslaget på TV2 Nords Facebook om lastbilchaufføren, og 465 har delt historien. Der er gang i debatten, og flere viser medfølelse for lastbilchaufføren, og roser de danske kollegaer for at hjælpe ham.

Alice Cravach skriver: Godt de har hjulpet ham, husk på, at han har det arbejde for at overleve, ikke for at irritere de danske chaufførere.

Fra Ketty Lentz lyder det: Rigtig eller forkert, stod jeg i den eller en anden situation hvor jeg ikke selv kunne klare mig ud af situationen, vil jeg da rigtig nok håbe at der var nogen der gav mig en hjælpende hånd. Personen her skal jo også bare have smør på sit eget og familiens brød.

Nicky Vendelborg-Larsen skriver: Synes det er helt iorden at nogle har hjulpet ham. Tror han gerne selv ville havet hjemme og fejre jul. Men der er nogle som udnytter ham som chauffør. Tænk hvis det var en dansk chauffør som sad syd på uden ret mange penge på lommen det er ikke alle chauffør som har orden i deres økonomi.

Deltag i debatten på TV2 Nords Facebook.

 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland