Stribevis af rekorder til Mie Ø. Nielsen

Søndag og dermed sidste dag af DM på kortbane bød på yderligere to juniorrekorder til Mie Ø. Nielsen.

Mie Ø. Nielsen fra Aalborg Svømmeklub kan rejse fra dette års DM i kortbanesvømning med tasken fuld af medaljer og rekorder.

Torsdag vandt Mie Ø. Nielsen guld i 100 meter medley og 100 meter ryg. Fredag tog hun guldet i 200 meter medley og 200 meter ryg.

Søndag svømmede Mie Ø. Nielsen så finalen i 200 meter fri. Her mødte hun blandt andet juniorrekordindehaveren Pernille Blume og seniorrekordindehaver Lotte Friis. I store dele af finalen lå Mie Ø. Nielsen i front lige foran Lotte Friis. Men på de sidste 25 meter trak Lotte Friis forbi. Mie Ø. Nielsen vandt sølv i tiden 1:56:70. Det er ny juniorrekord på strækningen.

Tidligere søndag slog Mie Ø. Nielsen også den danske juniorrekord i 400 meter medley i tiden 4:41:77.

Men det er blevet til mange flere tidsforbedringer for det unge svømmetalent i løbet af de fire konkurrencedage. Hele syv danske juniorrekorder blev slået af Mie Ø. Nielsen ved DM i kortbane 2011.