Succesfuldt trænerpar forlænger med Fortuna Hjørring

Trænerparret bag Fortuna Hjørrings succes har netop forlænget deres kontrakter med henholdsvis to og tre år.

Det er ikke kun de seje piger på banen, der sørger for fodboldklubben Fortuna Hjørrings succes herhjemme og internationalt. Nej, bag dem står en stærk trænerduo - Brian Sørensen og Carrie Kveton - som begge netop har forlænget deres kontrakter med klubben.

De næste to år skal de to fortsætte den positive udvikling, der har bragt Fortuna Hjørring højere op de seneste år. Brian Sørensen har kontrakt på to år, mens Carrie Kveton har sagt ja til at tage tre år.

- Vi er meget glade for, at de to trænere vælger at blive hos os i Hjørring. De har begge et udpræget elite- og talent-gen, og det er netop, hvad vi vil satse på i Fortuna. De har begge løftet kvaliteten på kvindefodbold i Danmark, og de har – naturligvis i fuld forståelse med klubben – valgt at løfte ved hjælp af blandt andet udenlandske spillere, siger Fortunas formand, Jette Andersen. 

Brian Sørensen og Carrie Kveton bliver vigtige brikker for Fortuna Hjørring de næste år, når det nye Dana Cup Academy, som skal pleje de unge, kvindelige fodboldtalenter, skal realiseres efter sommerferien.

For Brian Sørensen, afslører han selv, vil målet fremover blive at revanchere den skuffelse, det var, at ryge ud af Champions League i kvartfinalen i år. Men der bliver også en opgave for bådeh am og Carrie Kveton i at fortsætte de gode resultater i Danmark, hvor det senest er blevet til et dansk mesterskab og et pokalmesterskab. 


Seneste nyt

fra Nordjylland