Superliga-spillers Serie 3-klub drømmer stort

Lucas Andersen spiller til daglig i Superligaen for AaB, men den 24-årige tekniker kan også skrive klubejer og sportsdirektør på cv'et.

AaB, Ajax Amsterdam, Willem II, Grasshoppers og AaB igen. 24-årige Lucas Andersen har været omkring store klubber i både Danmark, Holland og Schweiz i sin karriere, men han har endnu sin første officielle kamp til gode for den klub, han selv har været med til at stifte.

Den nuværende AaB-spiller, som denne sommer vendte hjem til Aalborg på en et-årig lejeaftale, var i 2016 med til at danne klubben Nordens Paris FC. Klubben spiller på Aalborg Frejas baner, hvor Lucas Andersen også begyndte sin tid som fodboldspiller, og Nordens Paris er begyndt at rykke op gennem serierækkerne.

- Vi har et fantastisk hold nu, som ligger nummer et i Serie 3. Vi har ligget i Serie 3 lidt længere end planlagt, men nu har vi for alvor fået styr på klubben. Vi har fået en seriøs bestyrelse og setuppet er blevet bedre, og det skinner også igennem i kampene, siger Lucas Andersen.

Bidrager med brugte støvler

Nordens Paris FC har vundet otte ud af ni kampe i efteråret. Det placerer holdet på en suveræn førsteplads i deres Serie 3-pulje, og en oprykning til Serie 2 nærmer sig. Lucas Andersen betegner sig selv som sportsdirektør og medejer af klubben.

- Jeg hjælper med de ting, jeg kan hjælpe med, og jeg åbner måske nogle andre døre, end mange andre ville kunne gøre. Jeg er ansigtet ud ad til, og når jeg har nogle brugte støvler, så er der også mange, der synes, det er fedt at kunne bruge dem, fortæller Lucas Andersen.

Lucas Andersens ambition er, at Nordens Paris FC skal så højt op i serierækkerne som muligt, og holdet skal gerne nå Danmarksserien i løbet af de kommende år.


Seneste nyt

fra Nordjylland