Superligaen åbnet: Nederlag og sejr til nordjyske hold

Både AaB og Hobro IK var i kamp, da Superligaen åbnede igen efter sommerferien. Og de nordjyske hold startede med blandet succes.

Én sejr og ét nederlag. Det er status dagen derpå, efter to af de tre nordjyske fodboldhold i landets bedste fodboldrække spillede deres kampe i første runde af denne sæsons Superliga.

Bedst gik det for AaB, der var taget syd på for at spille på udebane i Haderslev. Aalborgenserne gik fra banen med en 1-0 sejr over SønderjyskE. AaBs scoring blev sat ind i det 79. minut af den hjemvendte Kasper Kusk.

Hobro IK skulle også en tur på udebane. De skulle besøge oprykkerne fra Vejle. Det var samtidig Hobro IKs nye cheftræner, Allan Kuhns, første turneringskamp i trænersædet fra Hobro.

Det gik ikke som Allan Kuhn og co. håbede. De måtte drage fra Vejle med et 3-1 nederlag i bagagen. Midt i anden halvleg scorede Vejle to gange indenfor 10 minutter. Kort efter reducerede Emmanuel Sabbi med en fremragende langskudsscoring.

Lige lidt hjalp det dog for bare fem minutter senere scorede Vejle igen og afgjorde kampen til stillingen 3-1.

Det tredje nordjyske hold i Superligaen Vendsyssel FF skal i kamp søndag den 15/7. Her får de på hjemmebane besøg af OB.