Surprise-party for sundhedshjælper

En lille gruppe beboere på plejehjemmet Vesterlund i Hjørring fik sig i dag en helt særlig oplevelse, da de blev inviteret på surprise-hjemmevisit hos deres sundhedshjælper.

- Skål og velkommen i min have!

Lene Eriksen byder sine gæster velkommen. De seks plejehjemsbeboere kom onsdag ud for at se nærmere på det hus og den have, de har hørt så meget om, siden Lene Eriksen flyttede ind for 4 år siden.

- Jeg har jo fortalt dem om mit projekt. En af beboerne er tidligere tømrer, så det går han jo op i, mens damerne har fulgt vældigt med i blomster og højbede. Jeg har haft billeder med af det, så de har kunnet følge med, siger Lene Eriksen, der er social- og sundhedshjælper ved plejehjemmet Vesterlund i Hjørring.

Derfor tog Lene Eriksen en rask beslutning - beboerne skulle på visit og opleve 4D-versionen af hendes hus og have. Og når man inviterer gæster, skal det gøres med manér - så udover rundvisning var der sandwich og skønsang fra Lenes svigersøn på programmet.

For gæsterne var det en stor oplevelse.

- Vi har gået og glædet os til det - nu har Lene snakket om det så længe. Og det er da godt nok fantastisk så flot, det er blevet, siger Jytte Andersen, der er beboer på plejehjemmet.

Oplevelsen er mindst lige så stor for værtinden.

- Jeg får en enorm glæde indeni af at kunne gøre noget for andre. På et plejecenter er det nogen, der har mange pårørende og oplever meget og nogen, oplever ikke så meget, så det er fantastisk for mig at kunne give dem sådan et arrangement, siger Lene Eriksen.


Seneste nyt

fra Nordjylland