Suveræne Hobro banker Vejle 5-1

Hobro IK holder kursen mod Superligaen efter 5-1 sejr over Vejle.

Da der efter 24 minutters spil i søndagens kamp mellem Vejle og Hobro stod 3-0 til nordjyderne, var der ikke længere tvivl om kampens udfald, og da der efter yderligere 24 minutter - i kampens 48. minut - blev scoret til 5-0 var glæde udskiftet med ekstase, og troen på at Hobro kan returnere til Superligaen som vinder af 1. division var styrket betragteligt.

Det var Pål Kirkevold der åbnede kampen for Hobro, da han efter blot fire minutters spil kom højest på et hjørnespark og headede bolden i mål. Efter otte minutter havde Hobro haft yderligere to hjørnespark og presse altså flot på for at komme yderligere foran.

Det lykkedes efter 16 minutters spil, da Lucas Jensen flot afsluttede mod nærmeste målhjørne og passerede VEjle-keeperen.

Lucas Jensen var på pletten igen efter 24 minutter og på oplæg af Kirkevold der altså åbnede kampen, lukkede Jensen den stort set ned med sit andet mål til 3-0.

Efter 39 minutter var der igen mål på Vejle Stadion, og igen var det et Hobro-hjørnespark, der udløste det hele. Anfører Mads Justesen kunne, fri i feltet, heade bolden videre og lade Yaw Amankwah komme til og score.

Efter pausen udbyggede Hobro yderligere da Wilfried Domoraud efter indlæg fra Björn Kopplin gjorde det til 5-0. Herfra satte Hobro tempoet ned, og efter 73 minutter lykkedes det Vejle at komme på måltavlen og få reduceret til 5-1, der blev kampens resultat.

Hobro har, efter denne rundes kampe, stadig plads øverst i tabellen, men forspringet til Roskilde er på kun et point.