Svenskere sender Aalborg Pirates ud af Europa

Der var klasseforskel, da Aalborg Pirates på udebane spillede mod svenske Frölunda i Champions League.

Aalborg Pirates var tirsdag aften på en vanskelig opgave i ishockeyens Champions League. Modstanderen var nemlig Frölunda fra den svenske SHL. En kamp som blev spillet i Gøteborg.

Piraterne var på forhånd ikke nævnt mange chancer. Frölunda fører nemlig gruppen i den turnering, de to gange tidligere har vundet.

Men selvom det lignede en umulig opgave for aalborgenserne, så formåede de røde at holde stand i første periode, som endte uden scoringer.

Et flot udgangspunkt for resten af kampen for de nordjyske underdogs, men det skulle hurtigt vise sig, at den målløse første periode skulle være en enlig svale.

Bare tre et halvt minut inde i anden periode brød svenskerne igennem den aalborgensiske mur, da Mats Rosseli Olsen kunne sende pucken i nettet til 1-0.

Fem minutter senere kom piraterne yderligere bagud ved Samuel Fagemo. Der blev ikke scoret mere i perioden, og dermed var Aalborg Pirates ’kun’ bagud med to med én periode tilbage.

Men i tredje periode blev nordjyderne spillet ud af banen. Svenskerne bragte sig hurtigt på 3-0. Ti minutter senere blev det 4-0 inden Samuel Fagemo med to scoringer kunne fuldende sit hattrick og sikre Frölunda en sejr på 6-0 over de danske mestre.

Med aftenens resultat er det nu ikke længere muligt for Aalborg Pirates at spille sig videre i turneringen. Men selvom piraterne ikke kan spille sig videre, får de alligevel mulighed for revanche mod deres svenske overmænd. De spiller nemlig mod hinanden igen i Aalborg den 16. oktober.