Svinkløv Camping er sat til salg

For 10 millioner kroner er det muligt at erhverve sig en af Danmarks bedst beliggende campingpladser.

Den har en fantastisk udsigt, og så ligger den bare 10 minutters gang fra det historiske Svinkløv Badehotel.

Og nu kan den altså blive din, hvis du har knap 10 millioner kroner vel at mærke, for det er, hvad campingpladsen er blevet sat til salg til.

Svinkløv campingplads har 318 standpladser og 10 hytter, og grunden til, at den nu skal sælges er, at folketinget sidste år vedtog en lov, der gør det muligt at udstykke og sælge statsligt ejede arealer med campingpladser.

Det er Freja ejendomme, der står for salget af campingpladserne som udover Svinkløv Camping tæller Høve Strand Camping, Vejers Strand Camping, Rødhus Klit Camping og Børsmose Strand Camping.

Det er Hans Sørensen, der er forpagter af campingpladsen. Det har han været i fem år, og det vil han være frem til 31. december 2019

Han er ærgerlig over, at staten vil sælge campingpladsen, og han håber, at de nye ejere forstår værdien af, hvad de har fået fat i.

- Det er en unik campingplads, som ligger tæt på naturen og i naturen. Den er her på naturens præmisser, så hvis man er til natur, så har man alle muligheder her, for der findes ikke sådan et område i Danmark, siger han til TV2 Nord.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland