Sygehus Vendsyssel er Danmarks bedste

Dagens Medicin har kåret Sygehus Vendsyssel i Frederikshavn som Danmarks Bedste mindre sygehus.

Onsdag eftermiddag får sygehusledelsen på Sygehus Vendsyssel overrakt bevis på, at sygehuset i Frederikshavn er landets bedste i 2011.

- Vi er fantastisk stolte over at modtage denne anerkendelse af den højt specialiserede behandling på sygehuset i Frederikshavn, siger sygehusdirektør Ingeborg Thusgaard.

Det er sundhedsbladet Dagens Medicin, der står bag kåringen af Danmarks Bedste Hospital, og som i år har valgt Sygehus Vendsyssel i Frederikshavn til at modtage den fornemme titel. Samtidig er Sygehus Vendsyssel i Hjørring udvalgt til at være Danmarks 2. bedste sygehus.
 
- Der er tale om et højt niveau hele vejen igennem, præcis som moderne sygehuse skal være, uden svagheder. Strategien bag udviklingen af sygehusene i Vendsyssel har vist sig at være en vinderkurs, siger chefredaktør ved Dagens Medicin, Kristian Lund.
 
Det er 5. år i træk, Dagens Medicin kårer Danmarks Bedste Hospital. Sidste år blev Sønderborg Sygehus landets bedste mindre hospital. Bag undersøgelsen ligger alle tilgængelige sundhedsdata for landets sygehuse, og samtidig har avisens brugere stemt på kandidater til titlen.


Seneste nyt

fra Nordjylland