Sygehuschef: Ingen grund til bekymring

Den lægefaglige chef på Sygehus Himmerland afviser kritik fra praktiserende læger om kvaliteten på Hobro Sygehus.

Flemming Knudsen, der er lægefaglig chef på Sygehus Himmerland, mener ikke, at den kritik, som 22 praktiserende læger fra Himmerland har stillet, er korrekt.

I en pressemeddelelse udsendt af Region Nordjylland understreger han, at kvaliteten af behandlingen på Hobro Sygehus er i orden.

- Så sent som i efteråret blev Sygehus Himmerland som helhed akkrediteret i forhold til den danske kvalitetsmodel, og patienttilfredshedsundersøgelser viser, at Sygehus Himmerland har samme høje tilfredshed som på de øvrige nordjyske sygehuse og højere tilfredshed end på landsplan, siger Flemming Knudsen.

TV2/Nord fortalte i går, hvordan 22 læger fra Himmerland har kritiseret sygehuset, og at en kvindelig patient, der selv er praktiserende læge, har oplevet fejlbehandling på Hobro Sygehus.

- Det er svært at agere på påstande om vigende kvalitet. Vi er interesserede i at lære de relevante cases at kende. Men det kræver, at de deles med os, og der klages officielt. Derfor vil vi opfordre de 22 praktiserende læger i Vesthimmerland til at dele deres oplysninger med os, eller opfordre de pågældende patienter til at klage, siger Flemming Knudsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland