Syv anholdt i sag om dræbt litauer

Syv litauere er anholdt i sagen om drab på en litauer. Drabet skete natten til torsdag, på en gård ved Vrensted nær Løkken.

<b>Voldeligt opgør</b>
Et voldeligt opgør blandt en gruppe litauere på en ejendom i Vrensted nær Løkken endte tidligt torsdag morgen med, at den ene døde. Han var blevet udsat for stump vold, oplyser politiet, der anholdt i alt syv andre litauere - seks mænd og en kvinde.

Den første melding til alarmcentralen klokken kvart i fem lød, at der var brug for en ambulance, fordi en mand havde fået et slag over øjet, oplyser vagtchefen ved Nordjyllands Politi. Men Falck meldte senere tilbage, at det så langt værre ud. Manden var ilde tilredt og havde fået hjertestop. Ved indbringelsen til sygehuset i Hjørring var han død.

<b>Grundlovsforhør i dag</b>
Flere af de anholdte ventes at blive fremstillet for en dommer senere torsdag, hvor en dommer skal afgøre, om der er grund til at varetægtsfængsle dem.

<b>Ukendt identitet</b>
Midt på dagen var politiet endnu ikke sikre på den dræbtes identitet. Han skønnes til at være midt i 20&#39;erne. En læge på sygehuset i Hjørring konstaterede, at han havde været udsat for vold mod hovedet, og at det var den sandsynlige dødsårsag.

<b>Ikke alle fængsles</b>
Selv om syv blev anholdt, er det næppe alle, der vil blive krævet fængslet, lyder det fra lederen af efterforskningen, vicepolitikommissær Jens Erik Poulsen.

- Når der sker en så alvorlig forbrydelse, siger reglerne, at vi må anholde alle, der har været til stede. De tekniske undersøgelser og afhøringerne i eftermiddag vil formentlig fortælle os, hvem der har udøvet volden, siger han.

<b>Arbejdede på minkfarm</b>
Alle otte arbejdede på en nærliggende minkfarm. De øvrige beboere er i alderen fra 18 til 28 år.

Flere nyheder fra TV2 Nord