Syv anholdte til karneval

Foto: Michael Schmidt Thomsen

Nordjyllands Politi melder om syv anholdte efter et meget roligt karneval. En person bliver sigtet for vold mod polititjenestemand, mens de øvrige anholdte er for gadeuorden eller voldelig optræden.

Politiledelsen roser både karnevals-arrangørerne og karnevals-deltagerne for henholdsvis god planlægning og god opførsel.

Det groveste tilfælde opstod på banegården. Her blev en mand, der havde været eftersøgt i siden 4. maj i forbindelse med en sag om grov vold, hvor han var flygtet fra et grundlovsforhør, opdaget af en patrulje på banegården. Under anholdelsen sparkede manden en politibetjent, hvorfor han nu kan se frem til endnu en sigtelse. Nu for vold mod polititjenestemand.

De øvrige anholdelser skete for overtrædelser af ordensbekendtgørelsen.

- Jeg synes, at det er flot, at vi ikke har flere sager, når vi har i tusindvis af mennesker forsamlet i centrum af Aalborg igennem mange timer, lyder vurderingen fra den ansvarlige for politiets indsats under karnevallet, vicepolitiinspektør Poul Severinsen.

Nordjyllands Politi deler roser ud efter den store fest.

- Jeg vil derfor gerne benytte lejligheden til at rose alle de mange karnevalsgæster. De har opført sig eksemplarisk. Karnevalsledelsen har også udført en god planlægning af arrangementet, siger Poul Severinsen.

Flere nyheder fra TV2 Nord