Taars bager i DM finale i bagning

I år finder finalen sted på Store Torv i Aarhus, hvor bageren fra Taars er eneste nordjyske deltager tilbage i konkurrencen.

Det bedste brød i Danmark skal kåres i løbet af i dag - blot en enkelt nordjysk bager er med i finalen. Det er den lokale bager i Taars, som disker op med et specielt rugbrød med bønner i tomatsauce.

Bageren fra Taars er ene om at repræsentere Nordjylland i finalen om at blive Danmarks bedste bager. Knud Holm stiller op i kategorien Rugbrød, hvor han deltager med et rugbrød, der indeholder bønner i tomatsauce.

- Jeg håber vi vinder. Det er et ret usædvanligt brød med bagte bønner i tomatsauce. Der er næsten ingen grænser for, hvad man kan komme i brød efterhånden. Nu ville jeg så prøve med bagte bønner, fordi det giver en utrolig lang friskholdning til brødet, siger bagermester, Knud Holm.

Ikke nok med, at Knud Holm er den eneste nordjyde, så er der generelt mangel på jyske bagere i konkurrencens finale. Knud Holm har deltaget i konkurrencen de seneste seks år. Det er femte år i træk, han er med i finalen. To gange er det blevet til bronze og så en enkelt sølvmedalje, men måske hiver bønnebrødet en guldmedalje hjem.

Flere nyheder fra TV2 Nord