Tårs kiosk spytter millionære ud

02:12

Døgnkiosken i Taars er et heldigt sted. I hvertfald er der nu fire gang blevet vundet millioner på kuponer købt i kiosken. Vi tog en tur forbi, for at finde ud af, hvad det er, der sker i Tårs i Døgnkiosken.

Døgnkiosken i Tårs er et heldigt sted. I hvert fald er der nu fire gang blevet købt millionkuponer. Vi tog en tur forbi, for at finde ud af, hvad det er, der sker i Tårs i Døgnkiosken.

Man kan umiddelbart ikke se det. For denne kiosk er ikke bare en kiosk. Carsten Andresen har stået her i kiosken siden Lotto’en blev opfundet i 1989. Hele fire gange er der kommet en millionær ud af kiosken her. I alt 15 millioner har butikken her delt ud til lokalområdet i Tårs.

- Der må jo være en engel over os. For det er jo bare guld værd, når Danske spil igen igen ringer og siger, at der er trukket endnu en vinder fra min butik, siger Carsten Andreasen, Kioskejer, Tårs Døgnkiosk.

Det hele startede tilbage i 2007, hvor en heldig lottospiller trak 9.5 millioner med sig ud af butikken i Tårs. Og nu er det så sket igen. Den 12. marts blev der trukket endnu en god lottokupon denne gang på 1 million kroner.

Den lille Tårs kiosk spytter jo nærmest millionære ud, og det kan Carsten Andreasen mærke på omsætningen.

-  Det giver en rigtig god og positiv omtale. Og så får folk fornyet lyst til at spille, siger Carsten Andresen.

Nu venter Carsten Andreasen så spændt på, hvem der bliver den næste millionær fra Tårs Døgnbutik.

Forsiden lige nu