Tæt på ny træner til Aalborg Håndbold

Foto: Jesper Lange

Efter 14 dage på jagt efter ny træner er sportdirektør Jan Larsen tæt på at have afløseren for den fyrede Jakob Vestergaard klar.

- Vi arbejder på højtryk, og vi håber meget på at have en ny træner på plads i denne uge. Det ville være rart, så der for alvor kunne falde ro over tropperne, men desværre findes garantier ikke i denne sag. Det handler om der skal falde sten på plads flere steder, siger Jan Larsen til TV2/Nord.

I øjeblikket træner Per Jessen Aalborg Håndbolds trup der i lørdags fik vendt den pointmæssige tørke, da det blev til 30-30 hjemme mod Team Tvis/Holstebro. Men Jessen udtalte ved sin tiltrædelse for 15 dage siden, at han kun var løsningen i 3-4 uger, så tiden begynder at blive knap for Jan Larsen og Aalborg Håndbold.

- Vi har været igennem et større arbejde med forskellige kandidater. Jeg kan ikke sige noget om, hvor mange kandidater der er tilbage i feltet, men vi har indledt konkrete drøftelser med dem der er tilbage, om hvordan tingene kan hænge sammen, siger Jan Larsen, der demed holder kortene tæt til kroppen.