Tæt på ny træner til Aalborg Håndbold

Efter 14 dage på jagt efter ny træner er sportdirektør Jan Larsen tæt på at have afløseren for den fyrede Jakob Vestergaard klar.

- Vi arbejder på højtryk, og vi håber meget på at have en ny træner på plads i denne uge. Det ville være rart, så der for alvor kunne falde ro over tropperne, men desværre findes garantier ikke i denne sag. Det handler om der skal falde sten på plads flere steder, siger Jan Larsen til TV2/Nord.

I øjeblikket træner Per Jessen Aalborg Håndbolds trup der i lørdags fik vendt den pointmæssige tørke, da det blev til 30-30 hjemme mod Team Tvis/Holstebro. Men Jessen udtalte ved sin tiltrædelse for 15 dage siden, at han kun var løsningen i 3-4 uger, så tiden begynder at blive knap for Jan Larsen og Aalborg Håndbold.

- Vi har været igennem et større arbejde med forskellige kandidater. Jeg kan ikke sige noget om, hvor mange kandidater der er tilbage i feltet, men vi har indledt konkrete drøftelser med dem der er tilbage, om hvordan tingene kan hænge sammen, siger Jan Larsen, der demed holder kortene tæt til kroppen.


Seneste nyt

fra Nordjylland