TV2 Nord

Tag gratis med bus og tog, når du skal i teatret

Foto: Henning Bagger, Scanpix

Nordjyllands Trafikselskab og Vendsyssel Teater har indgået et nyt samarbejde, som giver teatergængere mulighed for at tage bussen eller toget uden at skulle have penge op af lommen.

En tur i Vendsyssel Teater bliver fremover en knap så pebret fornøjelse. I hvert fald, hvis du skal med offentlig transport til teatret i Hjørring, fordi et nyt samarbejde mellem Nordjyllands Trafikselskab og Vendsyssel Teater betyder, at turen til og fra teatret bliver gratis for bus- og togpassagerer.

Det skriver NT og Vendsyssel Teater i en fælles pressemeddelelse.

- Vi glæder os til at få sat gang i samarbejdet med Vendsyssel Teater, og vi er stolte over at kunne gå forrest i at skabe synergieffekter mellem den kollektive trafik og nordjyske kulturinstitutioner, siger Mette Henriksen, chef for salg og kunder hos NT.

Læs også NT og GoMore går sammen om at transportere nordjyderne

Billetsamarbejdet træder i kraft 6. august, hvor NT og Nordjyske Jernbaner overtager togdriften i Nordjylland fra DSB.

- Det er en super god aftale, der giver os nogle fremragende rammer for at kunne indfri vores vision om at være hele regionens teater. Med den her aftale bliver vi i stand til at levere et endnu højere serviceniveau til vores kunder, hvor vi kan tilbyde en nærmest komplet kundeoplevelse, fra de går ud af hoveddøren fra bopælen, til de skal hjem igen efter en god aften i teatret, siger Lars Sennels, teaterdirektør for Vendsyssel Teater.

NT forventer, at samarbejdskonceptet med Vendsyssel Teater kan udvides, så lignende tilbud i fremtiden kommer til at gælde for andre nordjyske kulturinstitutioner.

- Vi håber, at dette samarbejde kan blive et af flere lignende i fremtiden, således at vi i fællesskab kan styrke kulturlivet i Nordjylland ved at gøre det nemt og bekvemt at komme rundt i hele regionen, siger Mette Henriksen.

Har du et godt tip?

Aktuelle serier på Salto

Flere nyheder fra TV2 Nord