Tager afstand fra Romerlys

Oven på weekendens hændelser på Energi Nord Arena, tager Danske Fodbold Fanklubber nu afstand fra romerlys og efterlyser mere effektive sikkerhedsforanstaltninger omkring afviklingen af fodboldkampe.

Formand for Danske Fodbold Fanklubber, Brian Petersen, skriver følgende i en pressemeddelelse:

I det sene superliga opgør mellem AAB og Brøndby blev kampen afbrudt i 5 minutter kort inde i anden halvleg.

Det skete fordi et utal af gæsternes tilhængere valgte at tænde deres medbragte romerlys og røgen var så tyk at dommeren valgte at afbryde opgøret.

Episoden sker til trods for at den officielle fanklub Brøndby Support havde fokuseret på, at den uheldige optræden ved sidste besøg i Aalborg nu skulle glemmes med en god præstation både på og udenfor banen.

Vi synes i Danske Fodbold Fanklubber, at det er ærgerligt, at ikke alle omkring Brøndby IF støtter Brøndby Supports positive tiltag.

I sammenslutningen af Danske Fodbold Fanklubber skal vi opfordre til, at alle klubber gør sig endnu større anstrengelser for at komme dette farlige indslag til livs. Det er efter vores opfattelse kun et spørgsmål om tid før der sker en meget alvorlig ulykke, hvis ikke klubberne formår at få etableret en effektiv visitation og komme i yderligere dialog med klubbernes mange fans.

DFF tager skarpt afstand fra enhver brug af ulovlige remedier på stadions, men erkender samtidigt at det er udenfor vores kontrol og at det er klubbernes opgave at få bugt med problemet. Vi ser helst at det sker før end senere og før nogle mister livet eller bliver svært forbrændt.


Seneste nyt

fra Nordjylland