Talentfuld back til AaB

AaB Ishockey henter en af Hernings danske ishockeymestre. Den talentfulde back Daniel Madsen har lavet en 1+1 aftale med AaB.

AaB Ishockey har gennem flere måneder kæmpet for at få Daniel Madsens underskrift på en kontrakt. Det lykkedes torsdag eftermiddag.

- Vi synes, Daniel er et af de største back-talenter i dansk ishockey, og vi ser meget frem til at følge hans udvikling her i AaB. Vi håber, vi kan være med til at bygge videre på hans store potentiale, siger Ole Nielsen.

Daniel Madsen er i den forgangne sæson noteret for 45 kampe for Herning Blue Fox i AL-Bank Ligaen, og har scoret to mål og lavet syv assists for DM-guldvinderne.

- Han kommer med ungdommelig energi og et vinderinstinkt, siger Ole Nielsen.

21-årige Daniel Madsen havde også tilbud om at fortsætte i Herning, men valget faldt altså på AaB.

- Det er stort for mig at skifte til AaB, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. For mig handler det om at bidrage med alt, jeg overhovedet kan, for at vi kan hente medaljer til klubben. Det er min klare ambition at spille mig på A-landsholdet, og jeg tror på, jeg med skiftet til AaB har de bedste muligheder for, at det går i opfyldelse, siger Daniel Madsen.

Med tilgangen af Daniel Madsen er AaBs trup til næste sæson nu komplet på backpladserne. AaB mangler endnu fire eller fem spillere før truppen er til næste sæson er endelig.


Seneste nyt

fra Nordjylland