The Tall Ships Races vender tilbage til Aalborg i 2019

Aalborg bliver for femte gang vært for den internationale kapsejlads, The Tall Ships Races, der vil komme forbi Aalborg i juli 2019.

The Tall Ships Races bragte en masse flotte skibe, godt vejr og et brag af et festfyrværkeri til Aalborg da begivenheden besøgte Nordjylland for godt seks måneder siden. 

Nu vender The Tall Ships Races  tilbage i 2019, hvor Aalborg vil være en af værtsbyerne i kapsejladsen. Foruden Aalborg, der er starthavn, drejer det sig om to norske havne Frederikstad og Bergen samt endnu en dansk havn, Århus, hvor kapsejladsen slutter. Det er fra den 3. til 6. juli 2019, at de mange skibe vender tilbage. 

- Vi er stolte og begejstrede for at være udvalgt til at være del af The Tall Ships Races 2019, siger Thomas Kastrup-Larsen, borgmester i Aalborg Kommune i en pressemededelse. 

I 2015 var der ialt 718.000 gæster, der besøgte The Tall Ships Races i Aalborg, og begivenheden blev en langt større succes end ventet. 

- Selvom det nu er 5. gang, vi skal være værter, er arbejdet med begivenheden lige så omfattende og oplevelsen lige så stor. Oven på afholdelsen i 2015 havde vi svært ved at se, hvordan vi nogensinde skulle kunne overgå dette arrangement, der på alle måder forløb over al forventning. Det vil vi nu gå i gang med at sørge for, vi gør i 2019, siger Thomas Kastrup-Larsen.

Aalborg har tidligere været vært for The Tall Ships Races i 1999, 2004, 2010 og 2015. 


Seneste nyt

fra Nordjylland